Scanning for svag sikkerhed

Når du bruger din enhed, kan operativsystemindstillinger ændres som følge af dine handlinger eller handlingerne af apps, du kører. De ændrede svage indstillinger kan udgøre en risiko for din enheds sikkerhed. Hvis en PIN- eller adgangskode til skærmlåsning f.eks. ikke er indstillet på enheden, kan andre personer få adgang til data på din enhed.

Meddelelser om svage indstillinger for operativsystemet kan opdeles i to typer:

Scanning for svag sikkerhed søger efter svage indstillinger i operativsystemet mindst én gang om dagen. Hvis det registrerer svage indstillinger i operativsystemet, beder det dig om at rette dem for at genoprette operativsystemets sikkerhed.

Oplysninger om svage indstillinger, der registreres, vises i afsnittet Scanning for svag sikkerhed på appens hovedskærm. Tryk på dette afsnit og åbn det for at udføre følgende handlinger:

Skjul svage indstillinger, hvis du ikke vil rette dem.

I dette afsnit

Rettelse af svage indstillinger